ELECTROCASNICE,  PROIECTARE

HOTA – INTEGRAREA PERFECTĂ PENTRU UN NOU STIL DE VIATA IN BUCĂTĂRIE

Alegerea hotei potrivite reprezintă un pas fundamental pentru proiectarea corectă a unei bucătării care satisface toate nevoile și gustul estetic. Studierea celei mai potrivite soluții implică în mod necesar o evaluare preliminară a constrângerilor tehnice și estetice ale bucătăriei în care va fi așezată hota.
HOTA ESTE ESENȚIALĂ PENTRU A RESPIRA AER CURAT IN BUCATARIE 

Funcția sa principală este de a îmbunătăți calitatea aerului prin eliminarea fumului, a mirosurilor neplăcute și a vaporilor de la gătit care au un efect nociv atât pentru oameni, cât și pentru pereți și mobilă. Hota este un aliat valoros ce contribuie la starea ta de bine.  De aceea, atunci când alegi una trebuie să te asiguri că dispune de urmatoatele caracteristici:

  • Performanța de aspirație adecvată cerințelor tale și spațiului în care va fi amplasată pentru a obține un flux de aer corespunzător și un consum redus de electricitate. 
  • Sursă de lumină eficientă pentru procesul de pregătirea a alimentelor.
  • Design în concordanță cu stilul și nevoile tale.
  • Fiabilitate și nivel redus de zgomot.
CUM SĂ O ALEGI

Alege o hotă care să îți ușureze munca în bucătărie, care să ofere libertate de mișcare și care simplifică procesul de pregătire a alimentelor. Hota trebuie să aibă, de asemenea, puterea de aspirație potrivită.  Ia în considerare mărimea bucătăriei și obiceiurile tale de gătit: doar așa poți să  obții un flux de aer corespunzător și un consum redus  de electricitate. Un calcul simplu îți permite să înțelegi capacitatea cea mai potrivită pentru fiecare bucătărie. Înmulțește volumul camerei cu 10 pentru a obține capacitatea ideală.  Alege cu grijă hota și adu un suflu proaspăt în bucătăria ta. 

Montare pe perete
Montare tip insula
Montare pe colț
Montare încorporata
Downdraft
TIPSURI DE INSTALARE

Pentru funcționarea corectă a hotei aceasta trebuie instalată de către tehnicieni specializați. Asamblarea și întreținerea variază în funcție de cele două tipuri de hote: CU CONDUCTĂ DE EVACUARE EXTERNĂ și CU SISTEM DE RECIRCULARE.

VARIANTA CU CU CONDUCTĂ DE EVACUARE EXTERNĂ  elimină aerul în exterior. Acesta este cel mai utilizat tip, deoarece asigură o performanță ridicată, capacitatea ridicată și nivelul scăzut al zgomotului

VARIANTA CU SISTEM DE RECIRCULARE îndepărtează mirosurile neplacute prin intermediul unui filtru de cărbune și reontroduce aerul în bucătărie. Acest tip este potrivit pentru încăperi care nu dispun de conducte de evacuare și ajută la evitarea pierderilor termice spre exterior.   

TOP TRENDS

E.ion Systems – Tehnologie de ionizare bipolara controlata Ionii generati prin tehnologia E.ion System restabilesc echilibrul sarcinilor electronice si neutralizeaza toti poluantii din aer, cum ar fi: bacterii, virusuri, particule de praf, polen, spori, mirosuri, fum, etc., purificand aerul si reducand mirosul cu pana la 70-95%.

Tehnologia NRS® iti permite sa gatesti, sa lucrezi, sa vorbesti sau sa asculti muzica fara a auzi pe fundal zgomotul tipic al unei hote, beneficiind, in acelasi timp, de cea mai buna performanta de aspiratie a aerului.

Circle.Tech, tehnologie certificată și brevetată. Spre deosebire de hotele tradiționale de gătit, unitățile de filtrare Circle.Tech se dezvoltă mai degrabă pe orizontală decât pe verticală. Aerul de evacuare este transportat printr-o unitate de filtrare care înconjoară motorul și este uniform distribuită. Având în vedere forma sa circulară, suprafața de filtrare atinge extinderea maximă, obținând astfel performanțe excelente în ceea ce privește capacitatea de aspirație, rezultatele de filtrare superioare și liniștea extremă. Într-adevăr, distribuția echilibrată a aerului de ieșire reduce turbulența și, în consecință, zgomotul produs de hotă. Filtrul exclusiv combinat Carbon.Zeo folosește materiale de origine naturală, cum ar fi zeolitul și cărbunele activate. Poate reține mirosurile cu cea mai mare eficacitate.

Design – Scopul principal este de a răspândi emoție  îmbunătățind creativitatea și inventivitatea și colaborând atât cu designeri tineri, cât și cu designeri experimentați. Rezultatul constă în colecții de modele elegante, moderne, elegante și funcționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)