PROIECTARE

5 ZONE ALE BUCĂTĂRIEI PENTRU MAXIMIZAREA SPAȚIULUI

Indiferent de bugetul tau, poți să ai o bucătărie care este nu doar frumoasă, dar și practică. Secretul este acela de a maximiza spațiul pe care il ai la dispoziție. În urma studiilor realizate, experții în bucătărie Blum au definit cinci zone de impărțire a bucătăriei: consumabile nonconsumabile curatenie pregatire gatire. Procedând astfel, optimizarea spațiului va fi maximă.

DEPOZITAREA PROVIZIILOR

Dulapul de provizii SPAPCE TOWER convinge prin accesul confortabil și spaţiul enorm de depozitare a proviziilor. În funcție de obiceiurile de cumpărături și de gătit, acest dulap se poate adapta la nevoile dumneavoastră. Astfel, SPACE TOWER va susține în mod optim activitatea zilnică din bucătăria dumneavoastră.

Dulapul de provizii SPACE TOWER convinge prin accesul confortabil și spaţiul enorm de depozitare a proviziilor. În funcție de obiceiurile de cumpărături și de gătit, acest dulap se poate adapta la nevoile dumneavoastră. Astfel, SPACE TOWER va susține în mod optim activitatea zilnică din bucătăria dumneavoastră.
Dulap inferior pentru provizii - Alimente depozitate practic în extrageri Dulapul inferior cu extragerile sale confortabile oferă mult spațiu pentru toate proviziile. Cu sistemul practic de compartimentare interioară, conservele, orezul sau pungile cu paste sunt depozitate și ușor accesibile din punct de vedere ergonomic.
Dulap de colţ SPACE CORNER pentru provizii Acces ușor în colţ

CURĂȚARE, CLĂTIRE ȘI EVACUARE
La separarea deșeurilor sunt importante în primul rând igiena și confortul.

Depozitați periile sau bureții de spălat chiar sub chiuvetă, blatul de lucru rămâne astfel liber.
Chiuveta este cel mai important loc din bucătărie. 60% din timpul petrecut în bucătărie este petrecut la chiuvetă. La urma urmei, prepararea hranei, spălatul și tăiatul sunt sarcini importante, care ar trebui să fie făcute cât mai eficient posibil și pe care nici un aparat din bucătărie nu le poate face pentru tine.
Găleţile pentru gunoi sortat se află de cele mai multe ori sub chiuvetă. Este deosebit de practic dacă ustensilele de curățenie se păstrează tot aici. Acest dulap utilizează spațiul existent în mod ideal și oferă confort. Deoarece este deschis de regulă de până la 30 de ori pe zi, accesul optim este deosebit de important aici.

PREGĂTIRE ȘI PREPARARE 
Obiectele de care aveți nevoie pentru pregătire sunt gata de utilizare în dulapurile aflate între zona de gătit și de spălat. Aici cuțitele, tocătoarele și condimentele ar trebui să fie ușor accesibile.

Dulap inferior pentru sticle și condimente - Soluția inteligentă pentru asezonarea perfectă
Dulap de colţ SPACE CORNER pentru ustensile de preparare
Dulap inferior pentru ustensile de preparare
Dulap îngust pentru sticle și mirodenii - Soluţie practică pentru spaţii mici

VESELĂ ȘI TACÂMURI

Depozitați vesela, tacâmurile și paharele cât mai aproape unele de altele. Dacă mașina de spălat vase este în apropiere, vasele curate sunt ușor de mutat la loc.

Dulap inferior pentru veselă și tacâmuri Ideal pentru depozitarea de tacâmuri, farfurii și recipiente de material plastic împreună.
Dulap superior pentru veselă cu AVENTOS HK În cazul sistemului de ridicare pentru uși pivotante frontul pivotează în sus și necesită doar puțin spațiu deasupra.
Dulap superior pentru veselă cu AVENTOS HL În cazul ușilor cu ridicare paralelă, frontul dintr-o singură bucată se deplasează paralel în sus
Dulap superior pentru veselă cu AVENTOS HS În cazul acestui sistem de ridicare, frontul dintr-o singură bucată basculează peste dulap.
Dulap superior pentru veselă cu AVENTOS HF- Frontul din două piese se pliază

GĂTIT ȘI COPT

Depozitați tigăi, tacâmuri sau tăvi dacă este posibil chiar în apropierea plitei și a cuptorului. Astfel, aveți totul la îndemână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)