DESIGN

TOP 4 INTREBARI DESPRE SERTARELE DE BUCATARIE, SI RASPUNSURILE LA ACESTEA

Cucerește dezordinea in bucătărie cu aceste solutii practice si  inovatoare
 Utilizarea optimă a spațiului

Organizarea corectă a bucătăriilor începe din interior spre exterior. Dacă ceea ce se ascunde în interior este haos, afară nu contează. Acest lucru se aplica chiar și pentru ustensilele de bucătărie și tacâmuri.

Nu trebuie să renunţi la bucătăria visurilor tale doar pentru că dispui de un spaţiu mic. Poţi să folosesti fiecare centimetru în mod optim. Cu sertare într-un dulap înalt, în dulapul de colţ sau sub chiuvetă, câştigaţi deodată mult spaţiu de depozitare util.

Mărimea gospodăriei, obiceiurile de cumpărături și alimentație, stilul de viață – necesarul personal de spațiu depinde de mai mulți factori.

Doresti să utilizezi tot spațiul de depozitare disponibil în bucătăria ta? Lăsa-te inspirat/ă de ideile noastre.

1. CUM FUNCTIONEAZA?

În apartamentele sau bucătăriile echipate cu un spațiu mic pentru sertare, funcționalitatea a ceea ce aveți deja este de o importanță capitală. Mobilierul dotat cu sisteme mecanice sau electrice de deschidere se poate utiliza ușor. Cu amortizare, sistemele de ridicare, ușile sau sertarele se închid mult mai lin. Funcția este integrată la sisteme de ridicare, balamale, sisteme de extragere. 

O uşoară atingere a frontului cu mâna, şoldul, genunchiul sau piciorul este suficientă şi deja sertarele, extragerile şi chiar şi uşile cu mecanism de ridicare se deschid ca de la sine, datorită SERVO-DRIVE, iar cu amortizarea integrată, închiderea este permanent lină şi silenţioasă.

O bucătărie frumoasă şi practică se distinge printr-un mobilier care se deschide simplu şi uniform, funcţionează uşor şi la încărcare maximă şi se închide lin şi sileţios. Sistemele de deschidere electrice sau mecanice asigură un confort de utilizare ridicat în cazul fronturilor fără mânere. Chiar şi fronturile mari şi grele sunt deplasate în sus, ca şi cum nu ar exista forţă gravitaţională. Închidere simplă şi confortabilă: Asigurată de comutatorul uşor accesibil de pe laterala corpului.

2. CE FAC CU SPATIILE INGUSTE, COLTURILE, ZONELE GREU ACCESIBILE?

Cand aglomeratia de bucatarie se aduna, este timpul sa fim creativi si sa consideram fiecare spatiu nefolosit ca o zona pentru a pune lucrurile. Colțurile sunt locul ideal pentru a instala un raft rotativ, locurile înguste între un sertar și un aparat pot fi folosite pentru a așeza cuțite sau unelte de gătit.

Cu o extragere decupată în formă de U, spațiul din dreapta și stânga chiuvetei este utilizat în mod optim. Astfel, vei avea la îndemână bureți sau detergenți și blatul de lucru va rămâne curat.

3. CUM ELIMIN OBSTACOLELE IN DEPOZITARE?

Uneori, atunci când doresti să combați dezordinea, trebuie doar să cauti nișa. Dulapuri de bucătărie construite în scopuri specifice, sunt la moda. Prin inserarea separatoarelor în spații mici în insulele de bucătărie puteți stoca plăci de tăiere și tăvi de servire.

Sistemul de compartimentare interioară de calitate superioară, aduce ordine în orice sertar sau extragere. Fie că este vorba de tacâmuri, sticle sau oale, toate produsele pot fi depozitate sigur şi comod. Configuraţi spaţiul dvs. de depozitare în funcţie de necesităţi şi pentru o vizibilitate maximă.

4. CUM FOLOSESC LA MAXIM CAPACITATEA DE STOCARE?

Există sertarul perfect? Eliberat de tot ceea ce este cunoscut, urmând numai linia idealului şi totuşi progresist în privinţa funcţionării ca niciodată până acum. Rectiliniu. Simplu. Elegant. . Sistemul box de la BLUM convinge prin contururile clar definite, prin designul simplu al lateralelor şi prin liniile decorative, concepute ca element central de design.

Sertarele sunt arma secretă a bucătăriei fără agitate și sertarele pe mai multe niveluri ne ajută să câștigăm bătălia.

Designul elegant al lateralelor împreună cu tehnologia modernă.
  • Laterală închisă şi totuşi deschisă tuturor posibilităţilor de configurare
  • Rectangular şi clar pe toată linia, indiferent dacă este construit cu lonjeron sau cu element de inserţie.
  • Mai mult decât se vede. Fie că este vorba de lonjeron rotund sau de laterale închise, sistemul box convinge prin designul simplu şi un program clar de culori şi piese
SPACE TOWER – Dulapul de provizii pentru cele mai înalte pretenţii

Un dulap de provizii care oferă mult spațiu de depozitare, ale cărui extrageri interioare sunt planificate flexibil și care permite accesul la provizii din toate părțile. Pentru o depozitare confortabilă și ergonomică a proviziilor.

Ordinea în forma sa cea mai frumoasă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)