DESIGN

SUGESTII & SFATURI DE DESIGN PENTRU BUCATARIE

Micile detalii fac ca bucătăria sa fie pe sufletul tau . 
Toti ne dorim sa avem o bucatarie, unde sa ne putem relaxa, sa fie functionala, placuta si usor de intretinut 
WORKFLOW. SPACE. MOTION

Mobilierul de bucătărie este folosit în general 15 ani sau chiar mai mult. În această perioadă de timp trebuie să-şi dove dească zilnic utilitatea. De aceea, ea nu trebuie să fie doar frumoasă, ci trebuie să fie şi practică. O bună pregătire în vederea cumpărării mobilierului de bucătărie te ajută să iei  hotărâri în cunoştinţă de cauză. Astfel, poti sprijini proiectantul la configurarea bucătăriei care corespunde dorinţelor tale.

Desfăşurare optimă a activităţilor, spaţiu suficient pentru depozitare şi confort de mişcare ridicat. Asta înseamnă: workflow, space şi motion – cele trei caracteristici ale unei bucătării practice.

DESFASURAREA SIMPLA A TREBURILOR 

O bucătărie proiectată raţional poate reduce substanţial munca depusă, deoarece totul este depozitat acolo unde este întrebuinţat şi este uşor accesibil. Acest lucru asigură drumuri scurte şi o muncă ergonomică.

Dulapurile funcţionale susţin desfăşurarea simplă a proceselor de lucru
Soluţii de dulap ingenioase vă oferă posibilităţi confortabile de adăpostire a ustensilelor dvs. de bucătărie. Spaţiul pentru depozitare este folosit în mod optim şi totul poate fi scos rapid şi uşor.

STILUL

Alegerea unui stil este un alt aspect important atunci cand vrei sa redecorezi sau sa renovezi bucataria. Pe langa preferintele personale, trebuie sa ai in vedere omogenitatea cu designul celorlalte camere. O bucatarie rustica nu-si va gasi locul intr-o locuinta clasica si eleganta, asa cum o bucatarie hi-tech nu se va potrivi cu un decor vintage si romantic al celorlalte camere.

Știm că,  uneori, satisfacția unei amenajări vine din capacitatea de a face o idee care îți pică cu tronc să funcționeze în spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Pentru asta, ți-am pregătit o selecție cu cele mai frumoase bucătării văzute de noi, și care te vor ajuta să vezi cum pot fi puse în aplicare idei mai puțin comune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)