DESIGN,  PROIECTARE

LIGHT ON! Efecte de iluminare care îți pot face bucătăria mai fericită

S-a spus adesea că iluminatul în bucătărie este pe atât artă pe cât si inginerie. Arta designului cuprinde o serie de principii directoare pe care dacă le urmezi îți demonstrezi expertiza și te diferențiezi. Iluminatul poate afecta satisfacția, vizibilitatea, performanța sarcinilor , siguranța, securitatea, starea de spirit și atmosfera, judecata estetică și interacțiunea socială

OFERĂ-ȚI O BUCĂTĂRIE SPECTACULARĂ

Luând în considerare nevoile psihologice, stilul de viață sau dorințele tale putem realiza o bucătarie spectaculara, în care poți crea capodopere culinare sau de ce nu, te poti relaxa. Prin urmare, este extrem de important să cream condiții confortabile în această cameră, care depind în mare măsură de iluminare bună.

ILUMINATUL UNUI SPAȚIU DEFINEȘTE PERSONALITATEA ȘI MODUL ÎN CARE OAMENII IL PERCEP.

luminatul unui spațiu definește personalitatea și modul în care oamenii îl percep, ceea ce la rândul său afectează modul în care simt că sunt acolo. Mai jos sunt prezentate diverse efecte de iluminare care pot ocupa același spațiu și îl pot transforma în medii diferite.

ILUMINATUL UNEI BUCĂTĂRII ESTE MULT MAI MULT DECÂT LUMENI ȘI WAȚI.

Este aplicarea luminii în spații pentru a sprijini obiectivele și nevoile utilizatorului. Înțelegând variantele tehnici și principii utilizate pentru a produce diferite efecte de iluminare, poți înțelege ca la Kudia proiectul bucătăriei tale începe cu nevoile tale.

Contactează-ne pentru a programa o consultanță cu designerii KUDIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)