DESIGN

DIN PORTOFOLIUL NOSTRU: BUCĂTĂRII VERZI – Clasic, Modern sau Combo

Culoarea VERDE este in trend în acest moment. De la verde hunter (vânătoresc) la verde #olive ( măsliniu), verdele câștigă popularitate în fiecare cameră din casă. Noi nu ne putem sătura de ea în bucătărie.

O culoare care întruchipează reînnoirea, întinerirea și energia, verde este mai mult decât o tendință trecătoare. Deși conferă bucătăriei o senzație modernă, o poți crea la fel de bine și tradițional și clasic. Nuantele verzi de bun gust, de la verde mentă la verde vânător, iti pot transforma bucătăria într-un spațiu de gătit complet modern, care este atât răcoros, cât și primitor.

CLASICĂ

Această nuanță de verde este o alegere excelentă dacă dorești să creezi un aspect de bucătărie verde mai tradițional, care nu se va simți invechită în câțiva ani. Semnificând vegetalul, mobilierul verde nu va simții trecerea timpului și schimbarea stilurilor . Experții în design spun despre această culoare că este “noul neutru”.

MODERN

Am adăugat o atmosferă proaspătă și organică acestei bucătării, combinând un verde cu o nuanță deschisă care amintește de natură.

COMBO

Dulapurile verde măslin oferă un aspect sofisticat și o senzație de clasic. Ne place cât de bine funcționează această culoare bogată cu dulapurile suspendate deschise la culoare, care compenseaza feelingul de modern.

Contactează-ne pentru a programa o consultanță cu designerii KUDIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)