DESIGN,  PROIECTARE

DIN PORTOFOLIUL NOSTRU: BUCĂTĂRII UNICE – BENEFICII MAXIME

Ardeam de nerăbdare să mai prezentăm din bucătăriile realizate de noi, așa ca am început anul cu o campanie de photoshooting bucătării KUDIA.

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 1

Prima bucătărie pe care o prezentăm are un stil care se situează la întrepătrunderea dintre clasic si contemporan, este funcțională și extrem de primitoare.

S-a dorit tratarea lejera a părții superioare, astfel bucătăria se dezvoltă mai mult pe orizontală, folosind minimul de corpuri suspendat doar pentru pahare. Am reușit astfel, o abordare mai aertă a spațiului.

Cu același scop am renunțat și la faianța și am optat pentru un backsplash de 30 cm – extensie amonioasă a blatului.

 • Sunt foarte mulțumită de calitatea mobilei și de aspectul ei. Rezultatul final este cel dorit și acest lucru este datorat colaborării excelente cu echipa Kudia Studio. Extrem de amabili, rabdători și profesioniști au creat bucătătaria mult visată, frumoasă și unică prin detalii și funcționalități.

  Maria P.

  Proprietară

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 2

O bucătărie formată din 2 linii paralele.
Pe partea functională s-a optat pentru blat de compozit. Din cauza dimensiunii reduse și pentru a câștiga și vizual spațiu, chiuveta este undertop – montată sub blat – pentru acest efect de spatiu impecabil. Apoi a venit dorința suplimentară și, de altfel, bine întemeiată de a avea un picurator pentru chiuvetă. Această funcțiune este inclusă, dar fără a aduce volumetrii suplimentare, prin canalele de scurgere care s-au prelucrat direct în blat.
Pe linia de vis-a-vis s-a integrat frigiderul iar spațiul rămas, este reinterpretarea bufetului clasic cu servantă și vitrină. Astfel L-ul din plan vertical se continuă perfect . Datorită intrării strâmte în bucătărie a rezultat o figură de stil prin retragerea ultimului corp de langă ușă.

 • Suntem absolut încântați de bucătăria noastră Kudia. Întregul proces a decurs foarte bine din momentul in care am intrat în showroom și până la instalarea noii noastre bucătării. Ne-am dorit o mobilă de bucătărie care să se potrivească spațiului deja amenajat și echipa Kudia ne-a oferit multe soluții pentru a ne asigura că avem tot de la blat până la hota montată impecabil. În plus au făcut tot posibilul să găsească cuptorul cu pornire întârziată, la care țineam atât de mult pentru a găsi mâncarea gata atunci cand ne întoarcem din drumețiile noastre din jurul Brașovului, duminica.
  Recomandăm cu drag KUDIA Studio pentru produse și servicii excelente

  Sanda B.

  Proprietară

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 3

Continuăm cu povestea unei bucătării glamour, unde reflexiile suprafetelor se contureaza in jurul culorii auriu. Da, citești bine a-u-riu. 😊.

Intr-o zi agitată în showroomul Kudia, in care alegerea dintre sutele de fronturi era suficient de grea , reacția clientei la afirmația designerului nostru “Ahaa… ti-am observat admirația pentru frontul auriu!” a inițiat acest proiect si de atunci totul a decurs mult mai lin si firesc.

Realizată într-un casa din cartier-ul rezidential Trepte SRL , impreuna cu proprietarii, am reușit să ducem designul bucătăriei departe de zona kitchului și să o transformăm într-o „aroganță cu stil”. Pentru ca designul a fost echilibrat, auriul fiind temperat de folosirea culorii albe in partea superioară si pe coloane, cat si pe zona de nisa care este acoperita cu sticla alba.
Blatul din quartz negru, ultra slim de 2 centimetri, profilat in cant cu un model de bizot de tip „Shark Nose” accentueaza ideea de „excentric” dar se integrează perfect în poveste. Extra, am luat măsuri suplimentare cu un blat mai adanc, reușind astfel integrarea unei mașini de spalat rufe care nu este încorporabilă.
Aceasta bucătărie este una asumată de clientii pe care i-am încurajat la maxim și ne-au investit cu incredere în talentul nostru de a crea bucătării unice.
Multumim pentru asta!

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 4

Cunoști situația aceea în care te ferești să spui ce buget ai, de teama că ai putea ajunge ca “ursul păcălit de vulpe“. Ei bine, noi nu facem parte din acea poveste, pentru că ne bazăm pe respect, loialitate si pe o etica în care clientul primește maximul și ceva mai mult.
Bucătăria pe care o prezentăm astăzi a avut un buget bine definit de la inceput, iar asta a ajutat tot procesul să se desfășoare cu precizia unui ceas elvețian si punctualitatea unui proiect nemțesc.
Situată intr-o cladire nouă din anasamblul rezidențial Coresi din Brasov, bucătăria s-a conturat ca o combinație de alb imaculat la corpurile suspendate si nuanța de lemn în partea de jos pentru un aspect așezat.
Încorporarea centralei este mai mereu o provocare pentru ca poarta cu ea câte o țeava de gaz, care trebuie ascunsă. Aici daca încerci să ghicesti unde este, îți va lua un pic de timp, dovadă că ne-am făcut treaba bine. 
Blatul este model nou, imitatie de piatra de 4 cm iar designerul nostru a intuit mult în avans că este cel mai potrivit pentru rezultatul final, dorit.
Hota este una decorativă dar totuși a fost încorporată pentru o continuitate vizuală a părții superioare.
Toate sertarele sunt cu sisteme de glisare cu extragere totala. Tehnologia Tandem Box asigură o calitate excelentă de rulare și închidere automatizată chiar și sub stresul unei greutăți de 50kg.

Am lăsat la urmă electrocasnicele Neff , tocmai pentru că sunt sursa de inspirație pentru imaginația gastronomică. Am completat designul cu un cuptor încorporabil cu SLIDE&HIDE® și cu o plită cu inducție cu FlexInduction și TwistPad control. Permite să poziţionezi în mod liber vasele de gătit pe toată plita. Oalele sunt automat detectate și căldura este aplicată acolo unde este nevoie.
A fost elementul cheie, pentru ca mama proprietarului face cea mai delicioasă zacuscă în cea mai mare oală pe care o deține. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)