DESIGN

DIN PORTOFOLIUL NOSTRU: BUCĂTĂRII CU PERSONALITATE – BENEFICII MAXIME

Aducerea împreună a celor dragi este legată și de atmosfera spațiului în care vă aflați. Rolul bucătăriei nu este de a rivaliza cu livingul sau cu terasa . Ci este de a adăuga acel plus de intimitate și naturalețe care transformă un moment plăcut într-unul memorabil.

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 1

Știi ce e grozav?
Să intri în bucătăria ta in fiecare zi și să te feliciti ca ai planificat-o din timp pentru că este excepțională în toate aspectele. În calitatea noastră de creatori de bucătării oferim acest feeling.
Următorul nostru proiect are un design unic proiectat pentru un spațiu unic și….pentru un frigider unic , in jurul căruia s-a conturat rezultatul: o bucătărie contemporană cu detalii atent alese și finisaje de înaltă calitate.

Punctul pivot pentru spatiul aerat și luminos este insula de bucătărie care încorporează chiuveta și mașina de spălat vase dar si zona de servire a mic dejunului și joacă un rol important în conectarea acestei bucătării cu plan deschis la restul spațiului de locuit. Blatul de compozit in zona chiuvetei permite lucrul intens cu apa, iar imediat alaturat- cu o diferenta de nivel – se poate sta la „bar” fara sa simti disconfortul unei suprafete reci.
Culoarea alba este îmbogățită armonios de fronturile cu decor de stejar salbatic in care sunt încadrate o parte din electrocasnice.

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 2

Industrial CHIC se poate descrie stilul in care se incadreaza aceasta bucatarie. Alegerea materialelor din paleta decorurilor de inspiratie naturala – lemnul, betonul aparent si metalul – mai ales in aceasta combinatie cromatica, este un statement puternic materializat de o clienta cu personalitate asijderea. Bucatariile inchise la culoare exprima extravaganta si confera spatiului un aer puternic individual si modern.
Rafturile metalice in locul corpurilor suspendate dezvaluie la fel de curajos ceea ce in mod normal tindem sa inchidem in spatele usilor si anima prin culoare si reflexii fundalul contrastant de lemn.
Desi nu foarte lunga, linia este una functionala si dotata cu toate electrocasnicele ce aduc confortul, iar noua ne place sa credem ca am reusit foarte bine sa modelam un mobilier UTILITARIAN.

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 3

Imaginează-ți următorul scenariu.
Tocmai ai achiziționat pentru familia ta un apartament nou și te gândești că ai nevoie de bucătărie în ton cu imobilul modern, sofisticat și elegant. Așa începe povestea familiei V. care a fost atrasă de nouă abordare propusă de Cosmopolit Magnolia.

Am planificat, am realizat și am aplicat acest concept în bucătăria lor, prin cursivitatea spațiilor, prin designul-ul și prin elementele moderne subtil integrate, rezultatul fiind un spațiu perfect și personalizat.

Intoarcerea de masă cu sertare integrate, permite maximizarea spațiului cu o utilitate perfectă pentru dimineți unice cu mic dejun în familie.

Fronturile de tip beton aparent și mânerele negre, care subliniază cursivitatea, sunt acele elemente moderne subtil integrate.
Hota Falmec a fost alegerea perfectă pentru acest spațiu deoarece îți permite să gătești, să lucrezi, să vorbești sau să asculți muzică fără a auzi pe fundal zgomotul tipic al unei hote, beneficiind, în același timp, de cea mai bună performanță de aspirație a aerului.

Contactează-ne pentru a programa o consultanță cu designerii KUDIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)