DESIGN

DIN PORTOFOLIUL NOSTRU: BUCĂTĂRII ARHITECTURALE – unice si personalizate in cel mai mic detaliu

Proiectele realizate împreună cu arhitecții și designerii de interior sunt preferatele noastre! Primim tema de proiectare ca la carte, mai stabilim micile detalii (de cele mai multe ori sunt detaliile cele mai importante care fac diferența de la un proiect bun la unul excepțional) și proiectul ia naștere cu ușurință!

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 1

 

Stim ca atunci cand vrem sa amenajam un spațiu demn de a fi menționat împreună cu atributul „de lux”, trebuie sa urmam cateva principii: designul este necesar să fie impecabil, materialele trebuie să fie naturale și de cea mai înaltă calitate, iar manopera să se ridice la nivelul de finețe, care transformă munca în artă.La fiecare proiect nou ne propunem să găsim cât mai multe aspecte caracteristice beneficiarilor, aspecte care să ne ajute în conturarea unei amenajări personalizate.La fel ca intreaga casa, bucataria gri se remarca sobra si distinsa ca proprietarul. Detaliile de materiale fine si scumpe au un impact visual si sunt o declarație evidentă, dar foarte subtilă, cu privire la gusturile unice ale proprietarului.

Frontul deosebit lacuit mat, blatul de piatra Leather finish (tip piele), plita integrata într-un mod impecabil in blat , chiuveta Blanco, frigiderul Bosh de sticla , backsplash-ul alb din compozit cu reflexii perfecte toate aceste elemente reușesc să conserve o continuitate a designului.

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 2

Atent lucrate, frumos ascunse.

În spatele exteriorului uimitor al fiecăruia dintre proiectele noastre se află o serie de soluții inteligente de stocare care utilizează fiecare centimetru din spațiul tău. De la sertarele cu sisteme ”push to open” până la blaturile de lucru, gama noastră de inovații te asigură că bucătăria ta este cât se poate de practică și ușor de utilizat. Oradea este orașul bucătăriei din imagini. Am realizat-o în urmă cu ceva ani, în colaborare cu arhitecții Attila KIM și Alex SZŰZ. Cu clienta nu ne am văzut, dar ne-am înțeles telepatic ,telefonic și pe email, dovadă că ne descurcăm bine și pe canale virtuale. Uitându-ne la imagini, încă ne impresionează iluzia optică pe care oglinda i-o oferă insulei formată din 2 straturi – marmură și decor de lemn. Același procedeu s-a reluat și pe perete pentru a ascunde grinda. Plită cu hotă încorporată completează aspectul practic al insulei la fel de elegant ca și chiuveta de inox Blanco care, completează blatul de lucru.

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 3

Aici regasim o combinație care e hit-ul profesioniștilor: mobilier cu fronturi albe lucioase și blat cu decor de lemn, ce se proiecteaza aproape imaterial pe pereții albi-var pe latura de contre-jour și pe de altă parte contrastant pe peretele tratat cu caramida aparența.O estetica a materialelor arhaice dar sincere, ce creaza cadrul perfect pentru o tratare minimalista completata de tehnologie de top.

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 4

 

Ne mândrim ca facem parte dintr-unul din cele mai premiate proiecte de arhitectura din Brașov, creația arhitectului Kim Attila – reconstrucția unei case situată pe un deal pitoresc al orașului, înconjurată de munți și cu o panoramă unică a centrului medieval. Caracteristica principala a proiectului este spațiul nedivizat al primului etaj, complet lipsit de elemente structurale, o carcasă din beton așezată peste construcția existență. Grinzile de stejar care sunt poziționate peste bucătărie, au fost elementul de legătură cu trecutul casei. Același element natural este evocat în piesă centrală a bucătăriei – insula tip bloc- care se deschide către locul de ședere în planuri oblice. Flancurile albe sunt liniile funcționale ale bucătăriei și au fost tratate voit că fundal neutru. Aspectul este unul puternic minimalist care îngăduie privitorului să se bucure de priveliștea unică.

Contactează-ne pentru a programa o consultanță cu designerii KUDIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)