DESIGN

DIN PORTOFOLIUL NOSTRU: BUCĂTĂRII MICI – BENEFICII MAXIME

Indiferent de generozitatea spatiului de care dispunem, asteptarile pe care le avem vis-a-vis de o bucatarie sunt in prealabil  aceleasi.

 Ne dorim un spatiu functional si placut amenajat, cu suficient loc pentru depozitare si finisaje de calitate. Exact asta si-au dorit si clientii nostri, care au apelat la noi pentru amenajarea propriei bucatarii. Impartasim cu voi trei dintre proiectele de bucatarii Kudia.

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 1

Cand privim retrospectiv proiectele realizate, ne amintim cat de diferite sunt caracterele si preferintele oamenilor. Aceasta bucatarie ne reda lifestyle-ul unui cuplu care traieste liber in spirit, neconventional, in acorduri de muzica de festival. Pentru ei aparenta e sincera, de aceea nu s-au sfiit sa lase la vedere electrocasnicele ce poarta cu mandrie insemnele locurilor pe care le-au strabatut. Combinatia de 2 nuante de albastru pe fronturi, ce se regasesc coerent si in gresia de inspiratie marocana, aduce aminte de mare si de zile senine. Noua ne place mult! Si lor de asemenea…

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 2

Fiecare client dorește un proiect individual care să îl reprezinte si noi, la Kudia ne angajam sa livram solutia ideala.
Amplasarea acestei bucatarii intr-un balcon generos si luminos, si orientarea frontului de lucru la suprafata vitrata, creaza senzatia de loft urban.

BUCATARIE KUDIA – PROIECT 3

Ne mândrim cu crearea unor proiecte faine și cu servicii excepționale de relații cu clienți dragi noua, clienti care, mai apoi se transforma in prieteni. Bucataria Roxanei este un astfel de proiect.

La ce te poți aștepta atunci când alegi să ne încredințezi proiectul bucatariei tale?

” Dupa o experienta nefericita cu o alta companie care oferea bucatarii, nu m-am dezamagit, ci am hotarat sa ofer increderea mea creatorilor de bucatarii Kudia. Si nu numai ca nu m-au dezamagit, ci din contra, m-au impresionat prin profesionalismul echipei, prin calitatea materialelor, prin termenele respectate.
Dar cel mai mult m-au impresionat prin valorile care ii ghideaza, care sunt aliniate cu valorile mele personale.
Experienta, rabdarea, creativitatea si bunavointa Dianei, care este sufletul acestui proiect, m-au facut sa imi doresc, dincolo de experienta comandarii bucatariei de la KUDIA, sa merg mai departe CU DIA intr-o calatorie de suflet.
Pentru ca pana la urma, dincolo de orice experienta, cea mai importanta valoare in sine este valoarea umana.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)