DESIGN,  PROIECTARE

5 MOTIVE PENTRU A ACHIZIȚIONA MOBILIERUL DE BUCĂTĂRIE PE TIMPUL CRIZEI CAUZATĂ DE CORONAVIRUS

În primul rând va sfătuim să rămâneți pe cât de mult posibil acasă și cel mai important: să rămâneți sănătoși ! Totuși această perioada nu trebuie să vă facă să renunțați la planurile voastre de a achiziționa un mobilier de bucătărie. Cu ajutorul mijloacelor de comunicare moderne, echipa noastră va stă la dispoziție cu consultanță de specialitate și va încurajăm să parcurgeți pașii necesari spre materializarea proiectului vostru de amenajare a căminului. Dorim să va dăm 5 motive întemeiate spre a va ajută să luați această decizie:

1.AVEȚI TIMP ȘI RĂGAZ SĂ GÂNDIȚI PROIECTUL

Această pauză ne da posibilitatea de a privi în interiorul căminului nostru și de a face schimbările pe care ni le doream de mult sau să accelerăm proiectul pentru casă cea nouă. Acum găsim timpul să cântărim în ce merită să investim și ce să achiziționăm pentru confortul nostru personal.  S-ar putea să vedem că acum este mai importantă ambianța propriului cuib decât micile, dar în final costisitoarele capricii. Planurile făurite acum în liniște garantează un rezultat valoros pe termen lung.

2.PROFITAȚI DE TIMP PERSONAL DE CONSULTANȚĂ CU DESIGNERII – EXPERȚII NOȘTRI.

Noi ne alocăm și în mod normal timp de consiliere dedicat pentru fiecare client. În showroom însă se mai întâmplă să între un client neprogramat sau să sune telefoanele, sau să apară câte un curier…mici factori ce ne distrag atenția la un moment dat.  Acum însă suntem prezenți 100% pentru proiectul dumneavoastră.  În liniștea pe care v-o conferă propriul spațiu de lucru de acasă, iar noi cu atenția îndreptată exclusiv spre nevoile și întrebările dumneavoastră, putem creiona în liniște și fără interferențe proiectul cel mai bun. Să menții focusul pe subiect acum este cărarea sigură spre un produs final pe măsură așteptărilor.

3.NEVOIA DE RECENTRARE PE SPATIUL PRIVAT SI DE „COCOONING”

Când în afară condițiile politice, sociale și economice sunt nesigure, oază noastră de siguranță o constituie propriul cămin. Aici simțim că ne găsim confortul, este locul unde ne retragem și ne căutăm resursele interioare de a merge mai departe. Este ocazia să ne reînoim ambianța și să o recreem după timpurile noi înspre care pășim, astfel încât să simțim că ne reprezintă după motto-ul „my home is my castle”.

4.SUSȚINEȚI PRIN ACHIZIȚIA FĂCUTĂ AFACERILE, DECI ECONOMIA

Frică de achiziții noi și intrarea în „survival mode” nu ajută deloc la trecerea mai rapidă prin criză. Dacă oricum aveați în vedere această cheltuială, nu va amânați planurile. Furnizorii noștri au înțeles că a opri acum producția și a trimite oameni în șomaj nu este o soluție salvatoare și au luat măsuri ce țin de siguranță personalului și  astfel au securizat locurile de muncă ale angajaților. Furnizorii noștri sunt funcționali și asigură in acest moment termene de livrare chiar mai bune  decât până acum.

5.LUCRURILE DE CALITATE NU ÎȘI PIERD VALOAREA

Pandemia va trece, însă lucrul bine făcut rămâne. Un mobilier de bucătărie ce nu este doar un simbol al statutului, ci chiar are o funcționalitate zi de zi, își dovedește valoarea pe durata a câtorva zeci de ani. Poate nu este o achiziție ușor de finanțat, însă este o investiție pe termen lung.   Și voi veți fi cei care se vor bucură zilnic de ea, indiferent dacă veți găti, petrece timp cu familia, sau o veți transformă în home office.

  • Am ajuns acum un an și jumătate la KUDIA STUDIO și am realizat atunci împreuna cu Diana proiectul bucătăriei noastre. Dar acum simt ca a venit momentul ca BUCĂTĂRIA NOASTRĂ să devina realitate, pentru că aceasta perioadă acasă mi-a făcut ordine în prioritați si mi-a definit exact care sunt lucrurire care mă potențează și mă încarcă pozitiv- casa mea și cei dragi.

    Loredana P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)